top of page

Frahm is een interieur- en ontwerpstudio die zich toelegt op het maken van projecten met een gebalanceerd evenwicht tussen functionaliteit en esthetiek voor vandaag en morgen.

frahm_may2022_joachimderous-028.jpg

WAY OF WORK

LET'S MEET! 

Een goed, diepgaand gesprek ligt aan de basis van elk project. Hierin bespreken we de wensen, noden en visie van de klant en bepalen zo de richting voor het verdere ontwerpproces.  

We analyseren kort de mogelijkheden via een bestaand plan of tijdens de opmeting van de huidige situatie. 

DESIGN

Zodra alle nodige content verzameld is, gaan we hiermee aan de slag. Een eerste concept groeit uit tot een verfijnd ontwerp. Dit gepaard met visuals om zo een duidelijker beeld te geven van de toekomstige sfeer.

Ieder proces is een wisselwerking tussen Frahm en klant, zodanig we eenzelfde visie delen. 

LET'S GO!

Het technisch uitvoerbaar dossier kan nu uitgezet worden in real life. Het is van belang dat de klant zich goed voelt bij de keuze van de partners. Zowel vakmannen van de klant als van Frahm kunnen hiervoor worden aangesteld. Frahm biedt de nodige ondersteuning en opvolging in dit proces. 

Er is geen verplichting om het gehele traject te doorlopen. Jij bepaalt nog steeds welke segmenten van belang zijn voor jou. Ieder project is uniek en op maat van elke klant. 

frahm_may2022_joachimderous-010.jpg

STUDIO

Vullaertstraat 85

8730 Oedelem

BE 0728.787.427

bottom of page